Bejelentés


MRSA, INFLUENZA ELLEN IS VÉDELEM A TERMÉSZET EREJÉVEL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

Alligin ®
 
Allicin gyömbérrel  
A legerősebb természetes antibiotikum!
 
 
Rendkívül erős vírus-, baktérium- és gombaölő hatással!
 
Hatásos reménytelennek tartott esetekben is.
Erősíti és támogatja az immunrendszert.

  

 

Az allicin a fokhagyma egyik legaktívabb összetevője
Az allicin rákellenes hatású erőteljes antioxidáns és öregedést gátló phytokemikália.
  
 
Az Alligin® kapszula nem hiányozhat egyetlen otthoni elsősegély készletből sem.
Az Alligin® nem mesterséges antibiotikum, ezért megfázás, influenza, láz esetén nem kötelezú kúraszerűen fogysztani, esetenként elég néhány kapszula bevétele, addig míg elhárítjuk az akut problémát.

Az otthon vagy kórházban kezelt betegek 10%-ánál fellép valamilyen fertőzéses komplikáció, és  az ebből bekövetkező halálesetek száma is jelentős. A különböző paraziták elszaporodása és terjedése növekvő gondot jelent a fejlett országokban is. Környezetünkben millió számra vannak jelen folyamatosan a paraziták - élősködők, baktériumok, gombák, vírusok -, melyek sokáig észrevétlenül folytatják aknamunkájukat és csak akkor figyelünk fel a jelenlétükre, amikor már nagy a baj. A paraziták megannyi fertőzés és betegség okozói, ezért speciális és hathatós védelem szükséges ellenük. Ez a termék erősíti és karbantartja az immunrendszert.

Az Alligin allicint és gyömbért is tartalmaz, amelyek erősítik egymás jótékony hatását. Minden egyes kapszula 200 mg világ szabadalommal védett Allisure port és 100 mg gyömbért tartalmaz. Egy doboz 30 db, 30 napra elegendő kapszulát tartalmaz.

A fokhagymát (Allium sativum) több mint ötezer éve használják gyógyszerként és táplálék kiegészítőként. Széleskörűen alkalmazták az ókori Asszíriában, Egyiptomban, Indiában, Kínában és a görögöknél. A fokhagyma kémiai összetételéről napjainkig legalább 1200 gyógyszertani és több száz egyéb tanulmány készült.

A korszerű antibiotikumoknak ellenálló baktériumok és a mindig megújuló mikrobiológiai kórokozók (SARS, húsevő Strepto-coccus, Nyugat-Nílusi encephalitis vírus, AIDS) korában az Allicin legnagyobb jelentősége nagyfokú antimikrobáns hatásában rejlik. Kutatók szerint egy közepes méretű gerezd százezer penicillin egység baktériumölő hatásával egyenértékű. Fertőzés típusától függően hatszázezer-1,2 millió szájon át szedhető penicillin egységet szoktak felírni, ami 6-12 fokhagyma gerezd ekvivalense.

Az Allicin antimikrobáns hatásáról szóló, 1999-ben kiadott munkájukban Ankri és Mirelman az Allicin antibakteriális, gomba, vírus, parazita ellenes szerepéről adnak számot. Megállapítják, hogy igen nagyszámú baktérium, többek között az E. coli, a Staphylococcus Aureus, a Streptococcus pyogenes, a Proteus mirabilis, a Pseudomonas aeruginosa, az Acetobacter baumanii, a Klebsiella pneumoniae, az Enterococcus faecium, a Myco-bacterium tuberculosis, a H. pylori, a Szalmonella, a Clostridium és a Shigella, mind Allicin-érzékeny. Ezért ezt az összetevőt jól lehet alkalmazni az ellenük folytatott küzdelemben. Az ALLIGIN™ kapszula erősíti és karbantartja az immunrendszert. Magas allicin tartalmán kívül gyömbért is tartalmaz, mellyel a laboratóriumi tesztek alapján erősítik egymás jótékony hatását.

A korszerű gyártási folyamat során, amelyet az Allisure cég elsőként alkalmaz a világon, stabilizált Allicint nyernek, amelynek a hatása ugyanaz, mintha most haraptunk volna bele egy fokhagymába. Ennek köszönhetően, a fokhagyma aktív alkotóeleme, az Allicin, közvetlenül oda jut el, ahol a testünknek a legnagyobb szüksége van rá. Ez a szabadalmaztatott eljárás teszi lehetővé a stabilizált Allicin előállítását.

Ma már többféle allicines termék kapható. Vigyázat! Ezek között sok a hamisítvány vagy alacsony hatásfokú termék, amely csak minimális allicint tartalmaz, melyek nem ellenőrzött forrásból származnak! 200 mg Allisure védjegyes legtisztább Allicin kizárólag a mi ALLIGIN™ termékünkben van! A bejegyzett ALLISURE márka a garancia arra, hogy igazi, stabilizált Allicin van a termékben. Miért elégednél meg kevesebbel, ha tiéd lehet a legjobb.

Ajánlott napi adag:

Szükségszerűen egy vagy több kapszula naponta. Az ALLIGIN™ kapszula a fokhagymaszaggal járó kellemetlenségek és gyomorégés nélkül fejti ki előnyös hatásait. Fontos szerepe van a szív és érrendszert védő, antibiotikus, féregűző és daganatmegelőző hatása miatt. A 200 mg allicint és 100 mg gyömbért tartalmazó Alligin kapszulából súlyosabb betegségek esetén (erős torokgyulladás, mandulagyulladás, gombák, candidiasis stb.) Peter Josling professzor akár 6 szemig is ajánlja felvinni a napi fogyasztást. Az 1200 mg allicin, kb. egy kg érett, allicinnel teli állapotban lévő nyers fokhagymát jelent.

Milyen idős kortól lehet adni kisgyermekeknek Alligint?

1,5-2 éves kortól kezdve erős megfázás, fül- vagy torokgyulladás stb. esetén egy kapszula tartalmának a felét egy teáskanálnyi pudinggal, gyümölcsjoghurttal elkeverve adhatjuk be.

4-5 évesek adagja, reggel és este fél kapszula. 9-10 éves kortól napi 2x1 kapszula adható.

14 éves kortól már a napi 2x2 adag mehet.

Súlyosabb esetben az adagok duplázhatók.

Preventív jeleggel gyenge immunrendszerű kisebb gyerekeknek kétnaponta, 10 év felettieknek és felnőtteknek napi 1 kapszula a megelőző adagolás.

Mivel nem gyógyszerről, nem hagyományos értelemben vett antibiotikumról van szó, ezért nem kell 5 napig szedni. Ha egy kezdődő torokgyulladást vagy mandulagyulladást sikerül az elején elcsípni, akkor 1x2 kapszula bevétele elegendő, de komolyabb megfázásoknál is a 2-3 nap elég szokott lenni.

Javasolt maximális adagja felnőtteknek napi 6 kapszula (pl. súlyos Candidiasis stb. esetén).

 

Innen indítható a megrendelés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!