Bejelentés


MRSA, INFLUENZA ELLEN IS VÉDELEM A TERMÉSZET EREJÉVEL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Prosztata  FormulaMegtisztítja a vesét és a húgyhólyagot, ezáltal csökkenti a férfiaknál a prosztata duzzanatot és gyulladást.
A Prosztata forumlát alkotó gyógynövényeket évszázadok óta eredményesen alkalmazzák a prosztata betegségek megelőzésére.
 
- természetes, növényi összetevőkkel
- segíti a szervezetet a prosztata gyulladás leküzdésében
- serkenti a vizelet szabad áramlását
- csökkenti a gyulladást és a fertőzést
- megnyugtatja az irritált szöveteket
 
Adagolás:
 
Két kapszula reggel és kettő éjszaka.
A napi mennyiség ne haladja meg a 4 kapszulát.
 
Különleges összetételénél fogva hatásosabb minden eddig ismert prosztata kapszulánál.
 
Összetevők:
 
Grapefruit mag   
Kukorica   
Törpepálma bogyók   
Pygeum kéreg
Cink    
Magnézium   
C-vitamin  
E-vitamin  
Citrus bioflavonoidok   
Szelén    
 
 
Miért kellemetlen a prosztata?
 
 A prosztata körülveszi a húgycsövet, és részt vesz az ejakulátum termelésében. A 40. életév környékén a férfiak felénél elkezd jelentősen megnagyobbodni, és fokozatosan egyre nagyobb nyomást fejt ki a húgycsőre és a húgyhólyagra. A prosztata ilyen, jóindulatú megnagyobbodásának orvosi elnevezése: Benignus prosztata hyperplázia (BPH). Miért veszélyes?


A megnagyobbodott prosztata kezdeti tünetei belső nyomás és hűvösségérzet, hátfájás, étvágytalanság és csökkenő nemi aktivitás. A férfiak általában a kezdetekben nem tudatosítják a nehézségeket kiváltó valós okot. A prosztata fokozódó megnagyobbodása azonban mind gyakoribb és fájdalmasabb vizelési ingerrel, ill. sikertelen teljes ürítéssel jár. Szokványos tünet a gyenge, szaggatott vizeletsugár és az időnként elcseppenő vizelet. A tünetek elhanyagolása további állapotromlást eredményez, ami a vese károsodásához, ill. a nemi aktivitás elveszítéséhez vezethet. További veszélyt jelenthet a rosszindulatú daganat (prosztatarák) kialakulása, amely kezdetben hasonló tünetekkel jár, mind a prosztata jóindulatú megnagyobbodása (BPH). Rákos sejtburjánzás a korábban jóindulatú BPH esetén is bekövetkezhet. A megnagyobbodott prosztata hajlamosabb a gyulladásokra is.

A Prostate Support Formula természetes anyagokat tartalmazó, egyedülálló összetételű, hatásos és megbízható készítmény, amely kedvező hatást fejt ki a prosztatára, illetve enyhíti a prosztata okozta problémákat. Összetétele meghatározó jelentőségű, mivel a benne lévő természetes anyagok sokszoros erővel hatnak. Az aktív anyagok hatékonyságát neves intézmények klinikai tanulmányai igazolták. Természetes alapanyagokra épülő gyártásuk megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak.

 

 


 Innen indítható a megrendelés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  
  
 
  
 
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!