Bejelentés


MRSA, INFLUENZA ELLEN IS VÉDELEM A TERMÉSZET EREJÉVEL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

Beyond Greens 


 Az vagy amit megeszel. Napjainkban az élelmiszereink közel 85 %-a vegyi anyag. Nem véletlen, tehát ha betegek vagyunk, hisz testünk jó része méreganyagokból épül fel. Természetes alapú táplálékkiegészítők nélkül ma már nem tudjuk biztosítani szervezetünk megfelelő vitális anyag ellátását, és nem tudunk megszabadulni a mérgektől.
     
     
Klorofillban gazdag növény fogyasztásának főbb előnyei:

• Fenntartja a test pH egyensúlyát 

• Méregteleníti a vért 

• Megszünteti a rossz leheletet és testszagot 

• Jobb alvás 

• Anti-oxidánsként működik 

• Revitalizálja és aktiválja a sejteket 

• Eltávolítja a nyálkát 

• Segíti a pajzsmirigyműködést

• Növeli a vörösvérsejtek mennyiségét 

• Segíti az egészséges vérkeringést 

• Fokozza a metabolizmust 

• Késlelteti az öregedést 

• Erősíti a test védelmét 

• Javítja az emésztést

A táplálkozás-szakértők és a egészségügyi hatóságok is egyetértenek abban, hogy az átlag amerikaiak étkezése siralmasan kevés tápanyagot tartalmaz, mely segíthetne az optimális egészség elérésében. Noha az elmúlt néhány évtizedben az emberek egyre tudatosabban törekszenek a helyes táplálkozásra, a gyorsételek és a ,,szemét” kaja még mindig sokak étkezésének fő részét képezik.

Még az általunk rendszeresen fogyasztott ,,egészséges” zöldségeket is általában alacsony minőségű, műtrágyázott talajban termesztik, a hasznos enzimek pedig a főzés alatt pusztulnak el. Csak hatalmas igyekezettel lehetünk képesek arra, hogy rendszeresen fogyasszunk olyan nyers, zöldleveles zöldségeket, melyek klorofillt, enzimeket és más tápanyagokat tartalmaznak, és ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy szerveink és immunrendszerünk optimálisan működjenek.

A táplálkozási programok 4-9 adag gyümölcs és zöldség elfogyasztását javasolják minden nap. A legtöbben csak 1-2 adagot fogyasztanak, és ebben a sült krumpli is benne van. Ezen kívül, még ha táplálékkiegészítőket szedünk is, a legtöbb vitamin- és ásványi-anyag készítmény szintetikus és szervetlen tápanyagokat tartalmaz, melyek felszívódása és felhasználása megkérdőjelezett, és egyáltalán nem rendelkeznek azzal a több száz enzimmel és növényi tápanyagokkal, melyek egyébként a teljes értékű sűrített élelmiszerekben megtalálhatók.

Az egészségtelen étkezés egy másik szerencsétlen mellékhatása a test sav-lúg egyensúlyának felborulása. Testünk pH-ját enyhén lúgosan kell tartani (7.35 – 7.5) az optimális egészség megőrzése érdekében. Amint ez alá a szint alá esik, lényegében az összes sejtfunkció érzékennyé válik az ezeket ellátó folyadékok pH egyensúlyának változásai miatt. Ez különösen igaz a kötőszövet sejtjeire. A test metabolikus folyamatai a sejteken belüli pH egyensúlyi érték 7.34-7.40 közötti pontos megtartásától függenek. Amennyiben az értékhatárok lefelé vagy felfelé kitolódnak, bizonyos enzimatikus reakciók megszűnnek és sejtek metabolizmusának szabályozása egyre nehezebbé válik. Ha a pH túlságosan a savas oldalra tolódik el a sejtek metabolizmusa leáll, és mivel a kötőszöveti sejteket a saját maguk által kibocsájtott hulladékuk mérgezi meg, ezen sejtek elpusztulnak.

Az átlag amerikai étrend túlságosan savkeltő, és ez az egészség leromlásához, az ásványi egyensúly felbomlásához, ásványi anyag hiányhoz, gyengeséghez, és még ezeknél is súlyosabb állapotokhoz vezet. A gyorsételek, üdítők, a sok hús fogyasztása mind vészesen savassá teszik a testet. Egy egészségesebb étrendre való áttérés teljes értékű vegetáriánus ételekkel kiegészítve segít egy egészségesebb lúgos egyensúly megtartásában.

A Beyond Greens  egyik kulcs-összetevője a klorofill. A klorofill a növények zöld pigmentje, amely fotoszintézis segítségével a napenergiát kémiai energiává alakítja. A fotoszintézis során a klorofill által elnyelt energia a szén-dioxidot és a vizet szénhidrátokká és oxigénné alakítja. A klorofill felépítése nagyban hasonlít a hemoglobinhoz, amely a vörösvérsejtekben található vastartalmú pigment és feladata, hogy a test összes sejtjéhez eljuttassa az oxigént. A klorofill és hemoglobin közti egyetlen nagyobb különbség, hogy a klorofill több magnéziumot tartalmaz, mint vasat.

Ezen közeli hasonlóság magyarázza azt a tényt, hogy a klorofill fogyasztás segíti a szövetek oxigénháztartását. Dr. Bernard Jensen, A klorofill gyógyító ereje c. könyvben rámutat, hogy a klorofill képes eltávolítani a mérgező anyagok és gyógyszerek maradványait, valamint összekapcsolódik a radioaktív anyagokkal és kiüríti őket a testből.


A Beyond Greens fogyasztásának főbb előnyei:

* Fenntartja a test pH egyensúlyát

* Méregteleníti a vért

* Megszünteti a rossz leheletet és testszagot

* Elősegíti a jobb alvást

 

A Beyond Greens fogyasztás további előnyei:

Valószínűleg kevésbé leszel éhes így nem eszel majd olyan gyakran, mint szoktál. Elképzelhető, hogy A kenyér, a tészta, a szénsavas üdítő, az édesség, a hús, vagy más erősen savasító ételek iránti epekedés általában lecsökken. Valójában majd, mint pl. salátákra, zöldségekre.

Amikor a szervezeted lúgosodni kezd, akkor a tested elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól. Ha napi 2x3 Beyond Greens kapszulát fogyasztasz és e mellé megiszol 3-4 liter tiszta vizet, akkor egy hónap alatt leadhatsz akár 5-10 kg-ot. 

Megtapasztalod, hogy megnő az energiaszinted. 

Jobban és mélyebben tudsz aludni. 

Ha továbbra is fogyasztod a szuper zöld kapszulát minden nap, akkor észreveheted majd, hogy a bőröd hihetetlen előnyös változáson megy keresztül. Tisztulni kezd a gondolkodásod,   és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján sokan tapasztalunk.

Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.

Általános egészségi állapotod IGEN POZITÍV IRÁNYBA LÉP ELŐRE,   s ez felmérhetetlen érték, hiszen segít a testednek, hogy gondoskodjon saját magáról.

Elképzelhető, hogy enyhe méregtelenítési tüneteket tapasztalsz majd, mint például enyhe hasmenés, influenzához hasonló érzetek, vagy fáradtság. Ne ijedj meg ettől az ún. bumeráng effektustól, mert ez jó jel, amely azt mutatja, hogy a tested kezdi kiüríteni  az elraktározódott méreganyagokat a szervezetedből.  Hol szeretnéd inkább tudni a rossz dolgokat: a testeden belül vagy kívül?

 

 
Beyond Greens összetevői:
 

 

 


Egy doboz:
180 kapszula, egyhavi adag Ajánlott adagolás: napi 2*3 kapszula sok vízzel étkezés közben Kedvezményes ára: $35
Rendeld meg az első doboz Beyond Greens kapszuládat
  

Innen indítható a megrendelés.
 
 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!