Bejelentés


MRSA, INFLUENZA ELLEN IS VÉDELEM A TERMÉSZET EREJÉVEL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Az AlliGEL™

Allicin tartalmú GÉLkrém, az Aloe Vera Barbadensis Miller színtiszta géljének és a folyékony allicinnek egy intelligens változata.

 

Egy egyszerűen alkalmazható zseléből áll, mely számos területen nyújthat hatékony segítséget. A terméket Nagy-Britanniában a Kelet-Londoni Egyetemen fejlesztették ki.

Az otthon vagy az egészségügyi intézményekben kezelt betegek egyre nagyobb százalékánál lép fel valamilyen fertőzéses komplikáció, és hozzá kell tenni, hogy az ebből bekövetkező halálesetek száma is jelentős.

Az  AlliGEL™ kiváló eredményeket hoz a problémás baktériumok kezelésében, mint például a MRSA és DRAB. MRSA: mersa - meticillin-ellenálló staphylococcus aureus.

Húsevõ baktériumnak a Streptotoccus pyogenes nevû kórokozót szokták nevezni. Hívják még A-csoportú Streptococcus-nak, vagy gennykeltõ baktériumnak is.

DRAB: gyógyszernek ellenálló acinetobacter baumanii.

Az allicin hatásos ellenszer még a leginkább antibiotikum-rezisztens törzsek fertőzései ellen is.

Az MRSA (Methecillin-rezisztens Staphylococcus aureus)  világszerte valódi válságot okoz a kórházi rendszerben, több ezer ember halálát okozva. 

Az antibiotikumok egyre hatástalanabbak, de nekünk van egy természetes növény-vegyület szövetségesünk, a fokhagymából nyert allicin. A Kelet-Londoi Egyetemen Dr. Ron Cutler és csapata öt éven át tartó laboratóriumi viszgálatok során fedezte fel az allicin hatékonyságát.

Rájöttek, hogy az MRSA allicinnel heteken belül gyógyítható. "Hihetetlenül fájdalmas" Deborah Brown /34/, Rainham Kent, 2000 novemberében gerinc műtéte után MRSA fertőzést kapott. Fájdalmas sebek keletkeztek a lány gerincén, melyek nem múltak el az antibiotikumok és kenőcsök használatától sem.

Két hónapos Alligin kapszula és AlliGel krém használat után az MRSA szinte teljesen eltűnt, a sebek begyógyultak. "Az allicines kezelés hatása drámai. Rengeteget sírtam a hátamon lévő sebek miatt. Azt hittem már sohasem gyógyulnak meg. Hihetetlenül fájdalmas volt, s én egyre inkább depresszióssá váltam, mert az MRSA nem reagált az ismételt antibiotikumos kezelésekre. Az én esetem mutatja, hogy az allicin hatásos az MRSA ellen." /Journal of Biomedical Science/ Az AlliGEL™ eredményesen alkalmazható bőrvédelemre is, mivel a bőrön hatékony akadályt képez a fertőzésekkel szemben. Hidratálóként is kitűnő, ezen kívül topikusan (a testfelületen) és belsőleg - különösen a szájban és az orrban - is alkalmazható a már kialakult fertőzések megszüntetésére és újabbak kialakulásának megakadályozására.

 

Innen indítható a megrendelés. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!